Rădăcini Estate începe vânzările pentru etapa a doua din Aviației Tower

Rădăcini Estate anunță startul vânzărilor pentru faza a doua a proiectului rezidențial premium Aviației Tower, construcție demarată în martie 2021.

Până la finele anului curent, compania vizează vânzarea integrală a fazei I a ansamblului, respectiv atingerea unui procent de 50% vânzare în Aviației Tower II.

Dezvoltat pe Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 2D, cu o investiție de 20 milioane euro, prima etapă a proiectului Aviației Tower cuprinde 134 de apartamente.

Dintre acestea, patru sunt apartamente tip penthouse, care au prețuri cuprinse între 120.000 – 1,5 milioane EUR + TVA.

Complexul rezidențial are în prezent un grad de ocupare de 85%.

Etapa a doua din Aviației Tower, livrată până la sfârșitul anului 2023

Etapa a doua a proiectului Aviației Tower, cu o valoare a investiției de 30 milioane euro, va fi livrată până la sfârșitul anului 2023 și va cuprinde 148 de apartamente premium.

La parterul și mezaninul complexului se vor regăsi spații comerciale și birouri, precum și o zonă de spa, cu piscină și sală fitness.

Pentru acest proiect, Rădăcini Estate are în plan atingerea unui procent de vânzare de 50% până la sfârșitul anului curent, respectiv vânzarea integrală până la finalul lui 2022.

Complexul dispune de 172 de locuri de parcare proprii – dintre care 126 în subteran – pentru prima etapă, precum și de 250 de locuri pentru faza a II-a.

Rădăcini Estate, cifră de afaceri de 15 milioane EUR pentru anul 2021

Pe lângă proiectul Aviației Tower, divizia imobiliară a grupului Rădăcini mai cuprinde un proiect rezidențial din zona Plevnei și o clădire de birouri în zona Gării de Nord București.

Luând în calcul toate proiectele, inclusiv cele aflate în dezvoltare, în ultimii ani Rădăcini Estate a cumulat o cifră de afaceri de circa 45 milioane euro.

Pentru anul curent, compania estimează venituri de aproximativ 15 milioane EUR.

- Publicitate -

Ultimele

O companie românească vrea să aducă 12.500 de tanzanieni pe piața muncii din România

Pe o piață a muncii cu un deficit de peste 100.000 de persoane în 2023, Citadela SRBC Group își...