Rabla pentru mobilă la Lem’s

Lem’s a lansat „Rabla pentru mobila”, un concurs prin care clientii pot castiga premii totale de 1.200 de euro, inlocuindu-si mobilierul vechi cu piese de calitate, create in Romania.

Concursul Lem’s, disponibilil pe portalul online Acasa.ro, ofera posibilitatea celor care participa sa castige fie mobilierul preferat din cele prezentate de Lem’s, fie un voucher de 200 de euro sau de 1000 de euro in locul produselor predefinite.

Concursul Lem’s

Concursul Lem’s se desfasoara in perioada 15 iulie – 15 august 2013. Participantii trebuie sa aleaga un produs preferat din cele listate in pagina concursului, astfel incat sa poata castiga unul din cele doua premii oferite de magazinele Lem’s. Categoriile din care fac parte aceste produse sunt:

-mobila de bucatarie ultra-moderna si practica

-canapele si fotolii pentru living

-mobilier pentru dormitor

-mobilier pentru living/sufragerie

-seturi de scaune si mese pentru interior
Dupa ce opteaza pentru produsul preferat din fiecare categorie de mobilier, participantii la concurs sunt invitati sa isi justifice alegerea, completand un formular prin care explica in ce mod se va schimba look-ul locuintei personale. Dupa introducerea datelor (nume, prenume si adresa de e-mail), participantii intra in cursa si pot sa castige mobila sau vouchere care sa le schimbe radical designul casei.

In plus, conceptul dezvoltat de Lem’s permite participantilor sa aleaga in loc de premiul predefinit, unul dintre cele doua vouchere:

-premiul 1: 1000 de euro

-premiul 2: 200 de euro

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...