Raben Logistics România raportează o creștere cu 50% a veniturilor totale

Raben Logistics România a înregistrat o creștere de 50% a veniturilor totale în perioada ianuarie – septembrie 2019, până la 6 milioane de euro, în timp ce numărul angajaților a crescut cu 32,8%, pe fondul creșterii numărului de clienți.

Rezultatele solide ale companiei în primele nouă luni ale anului se datorează creșterii calității serviciilor Raben Logistics România, fapt ce a dus la atragerea de noi clienți, precum și la îmbunătățirea relațiilor cu aceștia. Mai mult decât atât, aceste rezultate reflectă strategia dinamică de dezvoltare a companiei și inovarea constantă.

„Raben Logistics România a raportat rezultate îmbunătățite, sprijinite de eforturile echipei noastre de a livra clienților soluții logistice inovatoare și de înaltă calitate și de a răspunde nevoilor acestora. Sunt mândru de rezultatele obținute de echipa Raben Logistics România în aceste nouă luni, iar progresul de anul acesta în ceea ce privește situația financiară este dovada faptului că eforturile susținute și continue dau roade. Ne continuăm angajamentul de a livra servicii la cele mai înalte standarde, menite să satisfacă cerințele riguroase ale clienților noștri, prin eforturile noastre constante de a inova pentru a dezvolta cele mai bune soluții în domeniul logistic”, a spus Valentin Storoj, Managing Director, Raben Logistics Romania.

În perioada ianuarie – septembrie 2019, Raben Logistics România a depășit provocările venite din piața muncii și a înregistrat o creștere a numărului de angajați, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, consolidându-și, astfel, echipa cu peste 30% și ajungând la 77 de angajați full-time, ce livrează servicii logistice pentru toate liniile domestice și internaționale ale filialei din România.

Acest fapt vine în contextul în care piața muncii este una dificilă, în care resursele devin din ce în ce mai scumpe, pe măsură ce angajații sunt din ce în ce mai greu de găsit.

În prezent, Raben Logistics România operează patru depozite domestice în România și a început, de asemenea, procedurile pentru a deschide unul nou până la finalul anului 2019, în timp ce pentru 2020 are în plan să mai deschidă încă două depozite.

Totodată, pentru 2020, Raben Logistics România se așteaptă să profite de oportunități atât în industria logistică, cât și în piața muncii, cu scopul de a-și extinde echipa și liniile de distribuție.

În România, cele mai mari volume de marfă vin pe rutele ce conectează Polonia, Germania și Ungaria, în timp ce în ceea ce privește volumele domestice, liniile directe dintre București, Cluj și Arad aduc cele mai mari volume de marfă. Cererea în creștere venind dinspre Germania a determinat Raben Logistics România să inaugureze o conexiune directă între Nurnberg și Cluj, fapt ce a dus la o creștere a capacității operaționale și la optimizarea timpului de tranzit, oferindu-le, astfel, clienților timpi de livrare îmbunătățiți.

Raben Logistics a implementat de soluții inovatoare

Recent, Raben a implementat un număr de soluții inovatoare, pentru a le oferi clienților servicii logistice de calitate.

Printre acestea se numără și soluția digitală ETA – un instrument pentru localizarea transporturilor în timp real, care folosește informațiile despre poziția actuală a șoferului pe baza coordonatelor GPS furnizate de dispozitivul mobil, permițându-le, astfel, clienților să monitorizeze timpul de livrare a comenzii lor și întreg procesul logistic prin platforma Raben dedicată. Mai mult decât atât, compania a echipat șoferii cu terminale mobile multifuncționale și inovatoare, ce funcționează pe baza parametrului ETA și permit un flux de informații continuu, îmbunătățind, astfel, comunicarea și procesul logistic.

De asemenea, Grupul Raben a adus inovații și în ceea ce privește flota sa și a introdus remorci cu punți duble și remorci de tip CityLiner, cu scopul de a reduce impactul pe care operațiunile logistice de zi cu zi îl au asupra mediului înconjurător.

În ceea ce privește conexiunile internaționale, în 2020 compania are în plan să își extindă liniile directe ce conectează Germania și Bulgaria cu România.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...