Raben Group deschide primul depozit din Bulgaria, la Sofia

Raben a deschis primul depozit din Bulgaria, în Sofia, la începutul lunii noiembrie 2019. Bulgaria este una dintre economiile aflate în plină expansiune în Europa de Est, cu accent pe industriile auto, chimică, textilă și alimentară.

Este un loc unde se întâlnesc estul și sud-vestul Europei. Comerțul cu alte țări UE reprezintă 69% din exporturile bulgare (15% în Germania, 9% în Italia și 9% în România). Exporturile în Turcia reprezintă 8%.

În ceea ce privește importurile, 64% provin din statele membre ale UE (12% din Germania, 8% din Italia și 7% din România).

Prezența noastră în Bulgaria ne oferă posibilitatea de a face o punte de legătură între Grupul Raben și partea de sud-est a Europei. Turcia, Grecia și țările balcanice au o prezență solidă pe hărțile comerciale ale Bulgariei, ceea ce ne va ajuta să contribuim la dezvoltarea viitoare a afacerii noastre ”, – a declarat Tomasz Nieżwicki, directorul Regiunii CEE la Grupul Raben

Din noiembrie, activăm pe această piață prin HUB internațional din Sofia, oferind legături directe, zilnice, cu o rețea parteneră de 6 depozite în întreaga țară, care angajează un total de 200 angajați calificați.

Raben Logistics Bulgaria intenționează să își dezvolte activitatea de afaceri pentru a acoperi întreaga țară, oferind servicii de înaltă calitate în domeniul distribuției interne și internaționale (LTL, FTL).

Compania intenționează să implementeze conexiuni internaționale majore cu țări precum: Germania, România, Italia, Polonia sau Ungaria, unde Grupul are deja propriile unități de afaceri. Compania bulgară dorește să se concentreze pe deservirea clienților din industria auto, chimică, textilă și de prelucrare a produselor alimentare.

Prin deschiderea unei sucursale în Bulgaria, Grupul Raben a adăugat a 13-a piață pe harta sa europeană. Compania are peste 130 de depozite în următoarele țări: Cehia, Olanda, Germania, Ungaria, Lituania, Letonia, Estonia, Polonia, Slovacia, Ucraina, România, Italia și, de asemenea, Bulgaria din noiembrie 2019.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...