Quick Mobile vrea să deschidă un magazin la Pitești

QuickMobile vrea să deschidă o nouă unitate de tech retail în franciză, la Piteşti, acesta fiind cel de-al treilea oraş din cele şase vizate de companie pentru deschiderea magazinelor în franciză, în acest an.

Programul de extindere, demarat în iunie de QuickMobile şi implementat deja în Sibiu şi Ploieşti, se adresează oricărui antreprenor din Piteşti care înţelege avantajele unei afaceri tech retail la cheie. Pasiunea pentru telefoane şi gadget-uri, dar şi cunoaşterea pieţei locale de profil sunt principalele atribute ale viitorului partener al companiei.

„Piteştiul este unul dintre cele mai bune oraşe din ţară pentru afaceri, generând aproape 10% din totalul exporturilor româneşti. Evoluţia economică a acestuia ne-a determinat să extindem aici reţeaua de francize QuickMobile. Modelul de business pe care îl aducem în Piteşti a fost testat deja în ultimii 10 ani şi reprezintă garanţia succesului pentru francizaţi. Prin colaborarea cu parteneri locali reuşim să susţinem antreprenoriatul autohton şi, totodată, să contribuim la creşterea economică a oraşului”, a declarat Cosmin Cosma, director reţea Francize QuickMobile.

După Sibiu, Ploieşti şi Piteşti, strategia companiei include, în acest an, extinderea reţelei de magazine în franciză şi în alte oraşe mari din ţară, precum Braşov, Oradea şi Târgu Mureş. Planul de dezvoltare va fi continuat şi în cursul anului viitor şi vizează deschiderea de noi locaţii în franciză, în oraşe precum Craiova, Arad, Alba Iulia, Bacău, Galaţi, Focşani, Piatra Neamţ şi Buzău, dar şi în Bucureşti.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...