Qoobiss lansează o aplicație de înregistrare și KYC pentru industria financiară

Startup-ul de verificare a identității digitale Qoobiss lansează o aplicație dedicată facilitării procesului de onboarding al utilizatorilor pentru industria financiară.

Utilizatorii serviciilor financiare adesea renunță la a folosi o aplicație dacă procesul de onboarding și verificare a identității durează prea mult sau este prea complicat.

Conform unei analize Qoobiss, automatizarea și eficientizarea procesului de KYC susține creșterea numărului de utilizatori cu peste 50% pentru companiile din industria financiară.

Soluția de onboarding și KYC complet automatizat creată de Qoobiss a fost dezvoltată pentru a reduce timpul de verificare identității utilizatorilor la câteva secunde.

Tehnologia exclude implicarea umană în procesul de identificare a identității clienților, ceea ce permite business-urilor financiare reducerea importantă a costurilor.

Cu ajutorul soluției Qoobiss, companiile pot verifica digital datele de identificare ale clienților, analizând automat fotografii ale actului de identitate.

Software-ul scanează documentul, extrage datele clienților, efectuează o verificare instantanee a identității utilizatorului și validează actul de identitate.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...