All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

sâmbătă | 5 decembrie | 2020
10.3 C
București

PwC, aplicație care simulează impactul legislației asupra costurilor cu forța de muncă

PwC lansează instrumentul online „Workforce Cost Projection” pentru a ajuta organizațiile să realizeze simulări ale impactului pe care îl au măsurile legislative aplicate recent în România în contextul pandemiei COVID-19 asupra costurilor cu forța de muncă.

Companiile pot realiza simulări pentru eficientizarea costurilor forței de muncă prin testarea diferitelor măsuri legislative disponibile în contextul actual: reducerea timpului de lucru, șomajul cu sau fără ajutor de la stat, concediile pentru părinți, concedieri sau conceptul „kurzarbeit”.

De asemenea, scenariile pot fi construite diferențiat pe categorii de angajați (de exemplu pe grade sau structuri organizaționale).

„Workforce Cost Projection” cuprinde și proiectarea schemelor de recompense, modelarea bugetelor de compensare și scenarii de planificare a forței de muncă.

- PUBLICITATE -

Produsul a fost dezvoltat pe baza tendințelor pieței, a legislației și nevoilor specialiștilor de resurse umane. Acesta este disponibil în Cloud și este aplicabil oricărei industrii, fiind destinat atât organizațiilor mari, cât și celor mici.

PwC România va continua dezvoltarea acestui instrument pentru a modela impactul organizațional al deciziilor referitoare la planificarea forței de muncă și bugetarea resurselor umane.

- PUBLICITATE -