Punct de colectare donatii la Cora Lujerului

sursa: plan31.ro

Cora a deschis in magazinul din zona Lujerului, Bucuresti, un punct de colectare a donaţiilor pe care oamenii doresc să le facă pentru persoanele aflate în dificultate în aceste zile din cauza zăpezii.

 

Pentru ca acţiunea să fie cât mai eficace, Cora Lujerului recomadă oamenilor să doneze alimente greu perisabile, haine şi alte produse care pot ajuta persoanele în dificultate. Alături de donaţiile populaţiei, magazinul va dona la rândul său alimente şi haine.

 

Donaţiile vor fi transportate în zonele afectate cu ajutorul pompierilor de la Inspectoratul General Pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Reprezentantii Cora isi arata nedumerirea si ingrijorarea in legatura cu stirile propagate in mass-media prin care populatia este indemnata sa cumpere alimente intrucat magazinele nu pot fi aprovizionate.

 

Hipermarketurile Cora asigura clientii ca nu vor rămâne fără mâncare, chiar dacă pot apărea anumite întârzieri în livrarea unor produse. Tocmai pentru a preîntâmpina astef de situaţii, magazinele şi-au adaptat aprovizionarea în funcţie de situaţia meteorologică şi fac tot posibilul să răspundă cât mai bine cererilor clienţilor.

 

După anunţurile alarmiste ale autorităţilor de acum două săptămâni privind blocarea Bucureştiului, s-au înregistrat creşteri importante ale vânzărilor la magazinele din capitală, însă aceste creşteri nu trebuie confundate cu revenirea consumului. Situaţia a reintrat în normal după ce, deşi vremea a fost proastă, Bucureştiul nu a rămas fără mâncare.

 

Pentru a face donatii puteti merge la magazinul Cora din Militari.

Programul magazinului:

Luni – Vineri: 9.00 – 22.00

Sambata: 8.00 – 22.00

Duminica: 9.00 – 21.30

Adresa:B-dul Iuliu Maniu, Nr.19, Sectorul 6, Bucuresti

Telefon: 0374.125.500

Puteti ajunge la magazin cu metroul pana la statia Lujerului, RATB: 61, 62, 3336, 136, 236 si microbuzele gratuite puse la dispozitie de Cora.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...