Publyo™ te învață importanța automatizării într-o agenție de marketing sau PR

Dacă ai o agenți de marketing sau PR și încă nu ai început să investești în sisteme de automatizare, riști să rămâi în urmă în fața competiției. Peste hotare se vorbește de ani de zile de importanța automatizării pentru agențiile digitale și chiar și în țara noastră s-a lansat deja anul de anul trecut primul sistem CRM special creat pentru astfel de agenții. Este vorba despre Publyo ™ care permite posesorilor de agenții de marketing sau PR și specialiștilor din acest domeniu să economisească timp și să câștige bani cu un minim de investiție.

Ce trebuie să faci ca să poți folosi Publyo ™?

Publyo ™ este un sistem CRM disponibil pe bază de abonament. Întreaga gamă de Abonamente Publyo ™ CRM poate fi verificată pe website-ul oficial al acestuia, însă, posesorii de agenții de marketing sau PR ar trebui să ia în calcul investiția într-un tip de abonament special creat pentru astfel de organizații.

Chiar și abonamentul standard pentru agenții de la Publyo ™ îți oferă o mulțime de beneficii prin care poți aduce agenția pe care o conduci la următorul nivel. Iată cum:

Cum te ajută Publyo ™ să câștigi timp și bani?

#1 Mai puțin timp petrecut la telefon sau scriind mailuri

În mod tradițional, orice campanie de advertoriale presupune și ore nesfârșite petrecute la telefon cu clienții, writerii și publisherii tăi. După ce discuți cu clienții tăi subiecte potrivite pentru fiecare articol, trebuie să transmiți temele și cuvintele cheie writerilor tăi pentru ca ei să se poată realiza materialele. În mod ideal, dacă totul decurge perfect și clienților le place ce a scris echipa ta, poți vorbi mai departe cu fiecare publisher în parte, stabili datele de publicare și cere link-urile ca dovadă a publicării. Tot acest proces poate dura zile sau chiar săptămâni, dar cu Publyo ™ nu-ți ia mai mult de câteva minute. După ce introduci în sistem detaliile cu privire la fiecare articol, publicațiile pe care le-ai ales și adresele writerilor și pe cele ale clienților tăi, munca ta s-a terminat deoarece Publyo ™ va prelua asupra sa toate sarcinile de negociere pe care tu ar trebui să le desfășori la telefon sau pe mail în mod obișnuit.

#2 Rapoarte profesionale realizate în mod automat

Dacă până acum trebuia să înregistrezi performanțele fiecărei campanii de advertoriale în rapoarte detaliate prin care să demonstrezi clienților tăi efortul depus, acum poți să-ți iei adio și de la acest task solicitand dacă folosești Publyo ™. Publyo ™ creează în locul tău rapoartele de care ai nevoie și nu doar atât, monitorizează permanent fiecare material solicitat publisherilor prin intermediul său astfel încât clienții tăi să profite la maxim de campaniile implementate de tine pentru ei. Publyo ™ știe în orice moment starea fiecărui articol pe care l-ai comandat, iar dacă descoperă schimbări la nivelul link-urilor sale, atunci va informa publisherul căruia îi aparține publicația problemă și îi va cere să remedieze situația. Iar tu poți să stai liniștit și doar să urmărești întregul proces citind notificările sistemului.

#3 Articole gratuite, lună de lună, pe website-uri cu autoritate mare

Pe lângă toate avantajele care vin la pachet cu posibilitatea de optimizare a sarcinilor de lucru, Publyo ™ cuprinde în pachetele de servicii pentru agenții și un număr considerabil de articole, lună de lună, pe website-uri cu autoritate mare, din diferite nișe. Astfel, poți să oferi clienților tăi o mai bună vizibilitate în presa românească, fără să plătești nimic în plus, ba mai mult să câștigi pentru serviciile tale.

#4 Prețuri preferențiale pentru cele mai populare publicații din România

Poți da uitării negocierile cu intermediarii de la care cumpărai articole în trecut, în presa românească, dacă folosești Publyo ™. Acest sistem CRM are integrat un shop intern unde găsești prețuri preferențiale, disponibile doar abonaților, la cele mai populare publicații online din România. Acesta este probabil și cel mai mare avantaj pe care ți-l oferă acest sistem întrucât, datorită lui, prețul abonamentului devine pur și simplu neglijabil pentru o agenție cu un oarecare volum lunar de advertoriale.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...