Publyo ™ te ajută să faci digital marketing la standardele secolului XXI

Dacă nu ai început deja să folosești Publyo ™ pentru implementarea campaniilor tale digitale, ai rămas deja în urmă. Publyo ™, denumit și Publyo ™ PRO, este un sistem foarte complex, cu o mulțime de funcții inovatoare, care le permite specialiștilor în marketing implementarea campaniilor digitale în doar câteva minute. De asemenea, atât Publyo ™ PRO, cât și Publyo ™ Marketplace oferă clienților lor posibilitatea de a investi în advertoriale postate pe cele mai importante publicații din România la prețul corect.

Agenție digitală la cheie cu Publyo ™ PRO

Publyo ™ PRO a fost lansat anul trecut dintr-o nevoie reală de automatizare pe piața românească de digital marketing. Țări dezvoltate precum Statele Unite ale Americii au făcut de câțiva ani un pas uriaș către digitalizare și România avea nevoie de un produs care să-i ajute pe specialiștii în marketing să obțină mai mult investind mai puțin.

Până la Publyo ™ PRO, pentru a fi implementată, o campanie digitală putea să necesite și până la câteva săptămâni. Și din păcate, nu tot timpul investit pentru ea avea legătură directă cu câștigurile.

Inițial, orice specialist în marketing care dorea implementarea unei campanii publicitare online trebuia să aleagă mai întâi împreună cu clienții săi publicațiile cele mai potrivite, să comunice temele și cuvintele cheie ale fiecărui advertoriale echipei de writeri, să preia materialele scrise și să le trimită la clienți, iar după ce aceștia își dădeau acordul, să le predea publisherilor pentru publicare, asta pornind de la premisa că fiecare articol era scris impecabil de la început și nu avea nevoie de nicio modificare.

Cu Publyo ™ PRO pe de altă parte, procesul complicat descris mai sus se poate limita la doar câteva minute din perspectiva specialiștilor în marketing.

Dacă folosești Publyo ™ PRO, nu trebuie decât să introduci în sistem cuvintele cheie necesare fiecărui advertorial, publicațiile preferate, adresele de email ale writerilor, publisherilor și clienților și de restul comunicării se ocupă sistemul. Mai mult munca lui Publyo ™ PRO nu se termină odată ce fiecare advertorial solicitat de tine este publicat, ci continuă și mai departe deoarece Publyo ™ dispune de o funcție de monitorizare a articolelor și una de raportare.

Iar dacă nu ai încă o echipă de writeri sau nu ai încheiat parteneriate cu publicațiile de care ai nevoie ca să profiți de prețuri preferențiale, tot Publyo ™ PRO este soluția deoarece îți pune la dispoziție atât o echipă talentată de writeri, cât și un shop intern cu publicații premium din România.

publyo

Publyo ™ Marketplace echilibrează balanța prețurilor publicațiilor online

Dacă lucrezi de ceva timp în domeniul marketingului online cu siguranță ai observat deja cât de diferite sunt prețurile practicate de fiecare furnizor de advertoriale de pe piață. Practic, fiecare oferă alt preț și tu, în calitate de specialist în marketing, ești obligat să închei zeci de parteneriate sau să faci compromisuri pentru a-ți putea desfășura activitatea de promovare prin advertoriale a clienților tăi.

Dar s-a lansat acum și Publyo ™ Marketplace, aflat acum în faza Open Beta și deschis pentru comenzi, care poate fi folosit de absolut oricine, independent de Publyo ™ PRO, și care oferă tuturor prețuri corecte la cele mai bune publicații românești din diferite nișe.

Astfel, chiar dacă nu ai reușit să închei cele mai profitabile parteneriate, nu mai contează deoarece poți să folosești Publyo ™ Marketplace și găsești acolo tot ce te interesează, economisind astfel atât timp, cât și bani, așa cum poți face când folosești Publyo ™ PRO.

De acum înainte, în loc să mai cauți în stânga și-n dreapta oferte de publicare sau noi parteneri care să-ți ofere prețuri mai bune decât cele pe care le ai deja, poți folosi Publyo ™ Marketplace și să investești timpul rămas în activități mai profitabile pentru tine.

De asemenea, ori de câte ori cumperi un advertorial din marketplace-ul Publyo ™ economisești bani deoarece este aproape imposibil să găsești oferte mai avantajoase la publicațiile listate acolo.

Ești gata să treci la cea de-a doua etapă de dezvoltare? Descoperă adevăratul potențial al afacerii tale cu Publyo ™ PRO și Publyo ™ Marketplace!

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...