Promoţii speciale pentru aniversarea Carrefour: 11 şi 18 rate fără dobândă la electronice şi electrocasnice

.

La împlinirea a 11 ani de activitate pe piaţa românească, Carrefour îşi întâmpină clienţii cu două promoţii financiare speciale: 11 sau 18 rate fără dobândă, disponibile atât la utilizarea, cât şi la emiterea cardului co-branded Carrefour  MasterCard, emis împreună cu BRD Finance I.F.N. S.A.

 

Destinate să faciliteze accesul la produse electronice şi electrocasnice noi, în contextul în care bugetul personal este dedicat preponderent concediilor de vară, promoţiile speciale „11 şi 18 rate fără dobândă” sunt disponibile atât pentru clienţii noi, cât şi pentru clienţii existenţi de card Carrefour, în reţeaua naţională de hypermarket-uri (excepţie: Carrefour Unirii).

 

În perioada 14.06-11.07.2012, clienţii care doresc să achiziţioneze  produse electronice/electrocasnice în valoare minimă de 500 de lei, pot beneficia pe loc de promoţia  „11 rate fără dobândă”, chiar după momentul semnării contractului de card Carrefour MasterCard, direct în magazin. Posesorii existenţi de card au în plus avantajul că pot utiliza această facilitate pe card la plata cumpărăturilor la POS-urile de la Casa Info, indiferent de valoarea acestora.

 

Exclusiv pentru achiziţia de televizoare marca Sony, tot în timpul perioadei aniversare, mai precis între 14.06-27.06.12, clienţii noi sau existenţi de card Carrefour au şansa de a rambursa contravaloarea în regimul promoţiei „18 rate fără dobândă”.

 

Pe lângă promoţiile speciale tip rate fără dobândă, posesorii cardurilor Carrefour se bucură permanent de avantaje la utilizarea cardului în reţeaua retailerului, cum ar fi: 3% bani înapoi pe card, cadou dulce aniversar, 4/8 rate fixe, asigurări opţionale de viaţă şi asigurări facultative privind protecţia cardului sau a bunurilor, etc.

 

Detalii privind promoţiile disponibile pe card sau modul de obţinere a cardului Carrefour MasterCard pot fi obţinute direct în magazin, la operatorii servicii financiare din hipermarketuri sau pe site-ul www.carrefour.ro

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...