Promoții romantice pentru îndrăgostiți în Plaza România

.

În perioada 14-24 februarie Plaza România sărbătorește iubirea și îi așteaptă pe îndrăgostiți cu 2 promoții speciale. Shoppingul și dragostea îi trimit pe îndrăgostiți în două orașe romantice din Europa: Paris și Roma.


În luna iubirii, Plaza România răsfață îndrăgostiții cu excursii, vouchere de cumpărături în valoare de 500 ron și alte premii instant.

 

Plaza România îi așteaptă pe toți cei care vor să-și declare iubirea să lase un mesaj de dragoste pentru persoana iubită la Panoul din Plaza Îndrăgostiților. Fiecare îndrăgostit care își va lasa mesajul aici are șansa de a a câștiga prin tragere la sorți o excursie în 2 la Paris.

 

Plaza România îi trimite pe cei care iubesc shopping-ul să petreacă un weekend în 2 și să cumpere după pofta inimii.

 

Mecanismul de înscriere în tombolă este următorul: toți cei care cumpără minim 2 produse din 2 magazine diferite, în valoare totală de 100 ron au posibilitatea de a participa la Tombola Cumpărăturilor. Premiile constau într-o excursie la Roma și vouchere de cumpărături în valoare de 500 ron.

 

Marea extragere va avea loc pe data 25 februarie cand se vor anunța fericiții îndrăgostiți care vor pleca la Paris și Roma.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...