Promotii la Atrium Mall Arad

.

Complexul comercial Atrium Mall din Arad va asteapta in perioada urmatoare cu o serie de promotii si oferte speciale, lansate de magazinele ce detin spatii in centru.

Astfel, la Deichmann cumperi 2 perechi si pe a 3-a o primesti gratuit, iar daca cumperi 1 pereche pentru a 2-a achizitionata vei primi 50% reducere.

Oferta promotionala este valabila in perioada 16.01-29.01.2012, in limita stocului disponibil, doar pentru incaltamintea si posetele marcate prin eticheta de reducere. Perechea oferita gratis este cea cu pretul cel mai mic. Reducerea suplimentara se acorda pentru produsul cu pretul mai mic.

Un alt magazin care ofera reduceri este Office Shoes, unde ai promotii de iarna cu reduceri ce variaza intre 10% si 60%.

In plus, Atrium Mall iti ofera sansa de a castiga vouchere de discount sau marele premiu – mobila pentru sufragerie.

Pentru asta trebuie sa faci cumparaturi de 150 de lei in Atrium Center in perioada 9 ianuarie-28 februarie si castigi pe loc vouchere de discount la magazinele de mobila Staer. In plus, ai 5% discount pentru orice produs, 10 % la produsele de tapiserie si 15% la saltele.

Mai mult decat atat, esti inscris automat in cursa pentru marele premiu – mobilier complet pentru sufrageria ta!

Citeste mai multe informatii despre promotii, reduceri si oferte pe siteul mall-ului.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...