Promoții în ansamblul Edenia Titan

Pana la 15.03, la achizitionarea unui apartament de 2 camere in ansamblul Edenia Titan, primesti o boxa gratuit, iar la apartamentele de 3 camere, ai un discount de 10.000 euro.

Astfel, la fiecare apartament de 2 camere tip Q/K achizitionat, primesti cadou propriul tau spatiu de depozitare de 3,6 mp. Apartamentele de trei camere de tipul O/M au acum pretul promotional de 85.619 euro + TVA, redus de la 96.000 euro. Oferta este valabila pentru achizitiile prin plata integrala, inclusiv prin credit bancar.

Edenia Titan II este unul din cele doua proiecte rezidentiale finalizate de Adama in 2013 in cartierul bucurestean Titan, alaturi de Evocasa Optima II. Ansamblul beneficiaza de acces facil la zona de centru sau la alte cartiere din Bucuresti, dar si toate facilitatile de zi cu zi in imediata apropiere – parc, metrou sau gradinite si scoli pentru cei mici.

Locatarii beneficiaza si de o serie extinsa de facilitati in cadrul proiectului – locuri de parcare, paza 24 de ore din 24, suprafete comune atent ingrijite, spatii de depozitare incapatoare, un loc de joaca pentru copii si o comunitate extinsa de locatari -, dar si de finisaje oferite de cele mai renumite branduri: usi Pinum, lifturi Schindler sau tamplarie PVC Salamander.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...