Promoții feroce la Plaza România

.
.

Plaza România vă pregătește în perioada 14-16 decembrie 3 zile de discount-uri exclusive și oferte unice în zeci de magazine care se pregătesc pentru sărbători cu prețuri speciale.

 

Am pregătit pentru pasionații de modă următoarele discount-uri la magazinele: Debemhams – 50% discount, Tommy Hilfiger – 15% la colecția nouă, Massini – 20% extradiscount, Lacoste – 25% discount la încălțăminte, Lashez – 40%, Golden Point – 10% extradiscount, Guess – 20%, Springfield – 30% extradiscount, Lee Cooper – 20%, Bigotti – 20%, BSB – 30%, Champion  – 50% discount, Jack&Jones – 20%, Motivi – 20% discount, Nice – 20% discount suplimentar, Serena – 10% discount, Woman Secret – 30% extradiscount.

 

Vă așteptăm cu oferte și în zona de restaurant, la Colțul Verde cu 15% la toate variantele de platouri, si 10% extradiscount la Zamfir la macarea gătită.

 

Cei care vor alege serviciile oferite de Diamond Car Wash sunt întâmpinați cu discount-uri de până la 40% iar la Clean&Clean cu 15% discount.

 

În Plaza România, pe lângă câștigurile pe loc, tombola la care se poate participa cumpărând de minim 250 ron, oferă marelui câștigător, o bucătărie mobilată și utilată în valoare de 6.000 euro. Mai mult decât atât, Credit Europe Bank oferă bonus dublu prin Card Avantaj în magazinele partenere.

 

Pentru mai multe informații vă așteptăm pe pagina de Facebook Plaza Romania și pe site-ul  Plaza Romania.

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...