Promoții avantajoase la mărcile proprii Carrefour

.
.

Toate mărcile proprii de la Carrefour propun clienților avantaje care sunt descrise pe larg în catalogul special, valabil în perioada 10 – 23 octombrie 2013.

Pentru cele mai mici prețuri de pe piață, gama Carrefour Discount prezintă produse de bază, alimentare și de menaj la calitatea garantată Carrefour.

Încearcă produsele Marcă proprie Carrefour ce sunt cu minimum 20% mai ieftine decât mărcile foarte cunoscute, însă la o calitate similară cu acestea. În plus, achiziționând produsele alimentare Carrefour Discount și Marcă Proprie Carrefour inscripționate la raft cu tricolorul românesc, susții dezvoltarea economiei locale.

Dacă dorești să guști din specialitățile gastronomice autentice ale Italiei și Franței, încearcă gamele Terre d’Italia și Reflets de France, pregătite cu respect pentru rețetele tradiționale de către șefii bucătari Carrefour.

Colecția TeX prezintă haine călduroase și la modă, atât pentru adulți cât și pentru copii. Prețurile foarte avantajoase vă vor ajuta să vă pregătiți pentru iarnă fără ca economiile voastre să aibă de suferit.

Carrefour home va spori confortul casei tale prin materialele de calitate folosite și un control al calității strict. În această gamă vei găsi o varietate mare de produse care include de la textile, până la ustensile pentru bucătărie, electrocasnice și electronice pentru divertisment dar și pentru întreținerea casei.

„Realitatea de zi cu zi ne obligă să facem economii, fără a face însă rabat de la calitate. Acesta a fost unul din obiectivele dezvoltării mărcilor proprii Carrefour pentru o paletă atât de diversificată de produse. Dorim să ne asigurăm că românii primesc ceea ce este mai bun, la prețuri rezonabile, fie că vorbim despre alimente, haine, electrocasnice sau jucării.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour România.

Te așteptăm la final de săptamână la standul de degustări de produse marcă proprie Carrefour, din hipermarketurile din întreaga țară:

  • Vineri (11 și 18 octombrie): între orele 16:00-20:00
  • Sâmbătă (12 și 19 octombrie): între orele 10:00-14:00
  • Duminică (13 și 20 octombrie): între orele 10:00-14:00
- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...