Promotie la creditele de refinantare de la CEC Bank

sursa foto: robertantonescu.ro

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la Creditele de refinantare garantate cu ipoteca imobiliara, in lei si in euro, valabila pentru toate cererile de credit inregistrate in perioada 01.06.2012 – 31.10.2012.

Campania se adreseaza clientilor care primesc salariul sau pensia in cont deschis la CEC Bank, inclusiv prin card de debit. In cadrul acestei campanii, clientii beneficiaza de o dobanda redusa, in valoare de 6,53% pe an (ROBOR 3M + 2,00 p.p.) pentru creditele in lei, respectiv 5,27% pe an (EURIBOR 3M + 4,50% p.p.) pentru creditele in euro, precum si de evaluarea gratuita a imobilului admis in garantie.

Comisionale practicate de CEC Bank pentru produsele din cadrul campaniei sunt urmatoarele: comision de analiza dosar in valoare de 250 lei/60 euro, comision de administrare credit de 0,05%, aplicabil lunar la soldul curent al creditului si comision unic pentru servicii prestate la cererea clientilor in valoare de 400 lei/95 euro.

Valoarea DAE pentru un credit acordat pe o perioada de 360 luni este de 7,39% pentru un credit in valoare de 100.000 lei, respectiv 6,04% pentru un credit in valoare de 50.000 euro.

”Prin lansarea acestei campanii, CEC Bank continua politica de sustinere a clientilor persoane fizice si de stimulare a creditarii pe acest segment”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele    CEC Bank.

Informatii suplimentare despre Creditele de refinantare garantate cu ipoteca imobiliara pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank, apeland numarul de telefon de la Call Center 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al bancii, www.cec.ro

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...