Promoție acoperișuri Novatik

 

.
.

Final Distribution, producătorul sistemelor de învelitori Novatik, oferă gratuit folia anticondens Delta – Vent N clienților care achiziționează un acoperiș NOVATIK MATT sau NOVATIK AVANGARDE, până la 30 septembrie. Promoția este valabilă în limita stocului disponibil.

Sistemul Novatik – produs în România, este un sistem de învelitori rezistent și eficient și prezintă o serie de avantaje, care îl recomandă atât pentru construcții noi, cât și pentru renovări. Designul țiglei Novatik a fost creat astfel încât să asigure aspectul unei țigle ceramice, dar într-o formă originală. Dimensiunile au fost alese special pentru a crea o serie de avantaje: manipulare și depozitare facilă, spațiu redus de depozitare, mijloace de transport de gabarit redus (acces facil în mediul urban), diminuarea pierderilor tehnologice în special la acoperișurile cu o arhitectură complexă. Forma optimă a modulelor Novatik și greutatea redusă a acestora garantează buna funcționare a acoperișului și funcția de siguranță a acestuia.

Țigla metalică NOVATIK MATT este produsă din oțel cu acoperirea Colofer® (finisaj mat rugos, 35 microni) – marcă înregistrată a Voest Alpine – grosime de 0,5 mm și acoperire de ZnMg de 120 g/mp. Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune de 4 ori mai mare față de oțelul galvanizat în diferite climate de exploatare. În condițiile unui montaj corect, producătorul Final Distribution oferă o garanție a sistemului de 30 de ani. 

Țigla metalică NOVATIK AVANGARDE este prima țiglă metalică post-painted (vopsirea se realizează după profilarea oțelului) produsă în Romania. Acesta este un procedeu inovator pe piața din România, deoarece acest tip de vopsire oferă o protecție superioară la coroziune (toate muchiile sunt protejate), iar stratul de vopsea este uniform – fără microfisuri sau aglomerări ale stratului de acoperire. Vopseaua folosită este foarte rezistentă la procedurile de fălțuire, fălțuirea fiind unul dintre marile avantaje ale sistemului de învelitori Novatik pentru că asigură o etanșeitate sporită întregului acoperis. Pentru producția țiglei Novatik Avangarde producătorul Final Distribution folosește oțel cu acoperire AlZn – 185 g/mp, datorită proprietăților sale anticorozive excelente.

Culorile disponibile în promoție sunt :

Profilul MATT – CULORILE Black, Brick, Brown și Burgundy.

Profilul AVANGARDE – CULORILE Glossy Black, Glossy Brown, Glossy Red, Glossy Green

Promoția NOVATIK este disponibilă în rețeaua națională de peste 100 de parteneri, firme specializate de distribuție și montaj a produselor pentru acoperiș, dar și rețele de tip DIY (Do It Yourself). Detalii referitoare la culorile aflate în promoție, pot fi găsite pe www.finaldistribution.ro.

Brandul Novatik a fost lansat oficial pe piața din România în februarie 2011 odată cu deschiderea primei linii de producție de jgheaburi și burlane din Băicoi, județul Prahova. Din iunie 2012, compania a deschis cea de-a doua linie de producție, dar de data aceasta pentru producția primei țigle metalice în panouri mici fabricată în România, comercializată tot sub brandul Novatik. Final Distribution a decis să-și completeze portofoliul, astfel încât să pună la dispoziția clientului un sistem performant de învelitori produs 100% în România. În prezent brand-ul Novatik este comercializat atât pe piața internă, cât și pe cea externă.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...