Promenada sărbătorește luna decembrie cu reduceri și premii

Decembrie este luna Promenada: program prelungit cu zeci de reduceri fulger de Winter Sale Shopping Night, premiere instant cu mii de vouchere de cumpărături și, marele premiu, o excursie la Legoland în Germania.

REDUCERI FULGER LA WINTER SALE SHOPPING NIGHT

Miercuri, 13 decembrie, Promenada își invită vizitatorii la Winter Sale Shopping Night, o seară specială dedicată pasionaților de shopping, dar și celor care sunt în căutare de cadouri. Zeci de magazine din centrul comercial au pregătit pentru aceștia, în intervalul orar 22:00 – 24:00, oferte și reduceri de până la 50% la colecțiile de fashion, încălțăminte, accesorii, parfumuri și produse de beauty, la articolele sportive, de papetărie, home&deco și electronice.

Astfel, H&M și C&A a pregătit pentru cei care le trec pragul reduceri de până la 50% la o gamă extinsă de articole fashion, Depot96 le oferă clienților 30% reducere la întreaga colecție toamnă-iarnă, iar Peek&Cloppenburg, o reducere suplimentară de 20% atât la articolele cu preț redus, cât la anumite produse selecționate. Reducerile de pe segmentul fashion sunt completate de The Store (20% reducere la colecția nouă), BSB (20% reducere la întreaga colecție), Vagabond Studio și NEXT.

Magazinele de încălțăminte țin și ele pasul reducerilor fulger: Pepper Shoes a pregătit pentru vizitatori reduceri de 20% la produsele cu preț întreg, Il Passo scade prețurile tuturor articolelor cu 20 de procente, Enzo Bertini oferă 30% discount la articolele de încălțăminte și marochinărie cu preț întreg, Tezyo reduce prețurile colecției toamnă-iarnă cu 20%, iar ECCO oferă 30% discount la al doilea produs cumpărat.

Lista de cadouri pentru Crăciun este completată de segmentul de beauty cu Inglot care reduce produsele din gama rujuri, fonduri de ten și pigmenți cu 25%, NALA care oferă un voucher de 50 de lei la cumpărături de minimum 150 de lei și Beautik Parfumerie, cu 15% discount la toate produsele.

În intervalul orar 22:00 – 24:00, Amazing Jewelry oferă câte un premiu pentru fiecare minut al maratonului de cumpărături, iar Pandora a pregătit reduceri de până la 20% la seturile promoționale de Crăciun și un ornament pentru cei care achiziționează produse de minimum 499 de lei.

Brandurile Intersport, Flanco, Leonardo Optics, Autograf, Eco Clean și Carrefour intră și ele în maratonul reducerilor de Shopping Night, iar Filicori, TrickSHOT, Costadoro Coffee Lab și Costadoro Business Lounge completează seara cu discounturi și oferte speciale.

PESTE 1000 DE VOUCHERE CADOU

Decembrie este luna Promenada. Până pe 24 decembrie, sub umbrela campaniei „I have Christmas on My Mind”, centrul comercial premiază cumpărăturile cu vouchere cadou, dar și cu un premiu inedit, o excursie la Legoland, în Germania.

Vizitatorii care vor să își completeze ținuta de sărbători și care cumpără de minimum 1.000 lei din orice magazin Promenada pot câștiga unul dintre cele 1.000 de vouchere cadou în valoare de 100 de lei, valabile în magazinele Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho și H&M. Mai mult, iubitorii de produse de beauty pot câștiga unul dintre cele 200 de vouchere de 100 de lei sau unul dintre cele 500 de gift box-uri speciale, oferite de Douglas, cu produse dedicate fiecărei zile de așteptare până la Crăciun.

Toți participanții campaniei „I have Christmas on My Mind” intră în tombola pentru marele premiu: o excursie la Legoland, în Germania. Pentru a participa în campanie, aceștia trebuie să se prezinte la Info Point cu bonurile de cumpărături emise în aceeași zi.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.promenada.ro

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...