Promenada Mall Craiova se va deschide la finalul anului 2023

Trending

NEPI Rockcastle a demarat lucrările la Promenada Mall Craiova, investiție care se ridică la 125 milioane euro și are termen de finalizare trimestrul IV din 2023.

Construit pe un teren de aproximativ 200.000 mp, centrul comercial va dispune de o suprafață închiriabilă de 53.000 mp și 2.100 locuri de parcare.

Promenada Mall Craiova este localizat pe Calea Severinului, aproape de centrul orașului.

Vor fi deschise 120 de magazine de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, înfrumuseţare, articole sportive şi pentru copii, multe dintre acestea fiind prezente în premieră la Craiova.

Noul mall va oferi o zonă de restaurante, fast-food-uri și cafenele, dar și un cinematograf multiplex parte a unui lanț internațional.

Ancora principală va fi primul hypermarket Carrefour din Craiova. Lângă mall va fi ridicat și un magazin de bricolaj Dedeman cu o suprafață de peste 16.000 mp.

Promenada Mall Craiova va avea și o terasă panoramică ce va putea găzdui evenimente și care va fi legată pietonal de Calea Severinului printr-o pasarelă cu un concept unic.  

Investiția NEPI Rockcastle va fi completată de un nou bulevard de legătură, între Calea Severinului și Bulevardul Râului.

CITEȘTE ȘI: Electroputere Parc Craiova se va extinde printr-o investiție de 70 milioane euro

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești