Promelek XXI, avans cu 33% al cifrei de afaceri în primele trei luni din acest an

Compania clujeană Promelek XXI a raportat un avans cu 33% al cifrei de afaceri în primele trei luni din acest an, versus aceeași perioadă a anului trecut.

Astfel, afacerile companiei s-a situat la 8,4 milioane euro în acest an, comparativ cu 6,3 milioane euro în primul trimestru din 2021.

Cea mai intensă zonă de creștere pentru Promelek XXI rămâne cea generată de segmentul de proiecte – acesta reprezentând cca. 37% din business, dublu față de trimestrul 1 din 2021.

În același timp, se remarcă o ascensiune considerabilă pe segmentul de energie regenerabilă, unde solicitările pentru sistemele fotovoltaice au crescut, în primul trimestru din acest an.

O altă linie performantă pentru Promelek XXI este reprezentată de gamele de prize și întrerupătoare modulare, cele de protecție (întrerupătoare automate) și cabluri.

Urmează sistemele de managementul cablurilor destinate clădirilor publice si private pentru siguranță în caz de incendiu, care au înregistrat o creștere de cca 20% în perioada ianuarie – martie.

PROMELEK XXI și-a început activitatea în 1996, în Cluj-Napoca, oferind soluții complete pentru instalații electrice de joasă şi medie tensiune și o gamă completă de servicii tehnico-comerciale și logistice.

Din anul 2011 a devenit parte a grupului Elektra din Spania, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața internațională de instalații și echipamente electrice.

CITEȘTE ȘI: Casa de avocatură ONV LAW are subsidiară la Iași

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...