Proiectul Wild Hills transformă grajdurile austro-ungare din Jucu în country club

Wild Hills, un country club cu o componentă de incubator de afaceri, se va construi la mai puțin de 30 de minute de Cluj-Napoca, în localitatea Jucu.

Country club-ul se va întinde pe un teren de 190.000 de mp, suprafața construită va fi de 8.000 de mp, iar valoarea investiției se ridică la 6 milioane euro.

Proiectul Wild Hills va fi finalizat în primavara anului 2023 și a fost gândit în jurul unor clădiri cu valoare istorică – grajdurile austro-ungare ale fostei herghelii din Jucu.

Complexu va oferi o varietate de facilități: fermă, birouri, restaurant, sală de conferințe, spații de cazare, parc de wakeboarding și parc de aventură, călărie, trasee de mountain bike.

Va fi realizată și o zonă de concerte și evenimente pe malul lacului, zone dedicate pentru copii și tabere, minigolf și o întreagă serie de evenimente dedicate reunirii antreprenorilor.

Incubator de afaceri cu 30 de startup-uri

Incubatorul de afaceri din cadrul Wild Hills, denumit Techville by CBC, va găzdui 30 de startup-uri din domeniul tehnologiei.

Acesta este creat în parteneriat cu Asociația With Us, în jurul acceleratorului Risky Business, care are sediul la Cluj Business Campus.

Incubatorul va deservi comunitatea de startup-uri din Transilvania și România, dar își propune să atragă și startup-uri din Europa, în tabere de inovare.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...