Proiectul rezidențial Rovere Exclusive Concept a fost inaugurat – vei galerie FOTO

.

Primul proiect imobiliar care oferă un ambient complet, de la amenajare interioară exclusiv Rovere, până la locurile de relaxare exterioare s-a deschis la începutul acestei luni.

 

Primele apartamente au fost achiziționate încă din faza de construcție. La momentul actual sunt vândute 70% dintre apartamentele disponibile, iar primii proprietari s-au mutat în complex încă de la începutul anului. Cei care își doresc să achiziționeze apartamente mai au la dispoziție 14 apartamente din care să îl aleagă pe cel care să le devină „acasă”.

 

Demarat în 2008, complexul rezidențial se întinde pe o suprafață de peste 15.500 mp construiti, în zona de nord a Bucureștiului, oferind acces facil la centre comerciale, zone de birouri și la cele două aeroporturi internaționale.

 

Unicitatea proiectului este dată de piscina exterioară pentru adulți și copii, grădina mobilată, parcarea subterană, sala de fitness, locul de joacă pentru copii, dar mai ales de designul fiecărui apartament complet mobilat Rovere și utilat de către celebri designeri italieni. Acestora li se adaugă spații de depozitare subterane și sisteme de siguranță de ultimă generație, pentru confortul sporit al locatarilor.

 

Complexul este poziționat în zona nordică a capitalei. Accesul la gradinițe, școli, centre de business, cafenele se face în doar câteva minute (Școala Americană – 4 minute, Atlantis SPA – 3 minute, Baneasa Shopping City – 4 minute, aeroportul Henri Coandă – 10 minute).

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...