Proiectul rezidențial Rovere Exclusive Concept a fost inaugurat – vei galerie FOTO

.

Primul proiect imobiliar care oferă un ambient complet, de la amenajare interioară exclusiv Rovere, până la locurile de relaxare exterioare s-a deschis la începutul acestei luni.

 

Primele apartamente au fost achiziționate încă din faza de construcție. La momentul actual sunt vândute 70% dintre apartamentele disponibile, iar primii proprietari s-au mutat în complex încă de la începutul anului. Cei care își doresc să achiziționeze apartamente mai au la dispoziție 14 apartamente din care să îl aleagă pe cel care să le devină „acasă”.

 

Demarat în 2008, complexul rezidențial se întinde pe o suprafață de peste 15.500 mp construiti, în zona de nord a Bucureștiului, oferind acces facil la centre comerciale, zone de birouri și la cele două aeroporturi internaționale.

 

Unicitatea proiectului este dată de piscina exterioară pentru adulți și copii, grădina mobilată, parcarea subterană, sala de fitness, locul de joacă pentru copii, dar mai ales de designul fiecărui apartament complet mobilat Rovere și utilat de către celebri designeri italieni. Acestora li se adaugă spații de depozitare subterane și sisteme de siguranță de ultimă generație, pentru confortul sporit al locatarilor.

 

Complexul este poziționat în zona nordică a capitalei. Accesul la gradinițe, școli, centre de business, cafenele se face în doar câteva minute (Școala Americană – 4 minute, Atlantis SPA – 3 minute, Baneasa Shopping City – 4 minute, aeroportul Henri Coandă – 10 minute).

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...