Proiectul Palas Campus Iași, închiriat 100% înainte de finalizarea lucrărilor

Clădirea va fi inaugurată în primul trimestru din 2023

Iulius se apropie de finalizarea lucrărilor de construcție pentru Palas Campus Iași, cea mai mare clădire de birouri ca suprafață din țară, de 60.000 mp. Proiectul a atins un grad de ocupare de 100%, înainte de darea în folosință.

Printre chiriașii noului hub de birouri se numără nume ce activează în domeniul tehnologiei, IT, automotive, dar și Microsoft. Complexul vine ca o extensie a ansamblului mixed-use Palas Iași.

Birourile Microsoft vor ocupa o suprafață de aproximativ 3.300 mp, iar angajații vor beneficia, de asemenea, de o grădină privată de 800 mp. Amenajată la etajul 4,  grădina oferă vedere panoramică spre Palatul Culturii și zona centrală a orașului.

Palas Campus este o investiție ce depășește 120 de milioane euro, are șase corpuri, conectate atât la parter, cât și la primele trei etaje, iar două niveluri subterane sunt alocate unei parcări cu o capacitate de 625 locuri.

Pe lângă birourile clasa A, Palas Campus va include spații de tip coworking în aer liber, un concept nou de food market, cu restaurante, cafenele și terase, un hub medical, o zonă de servicii, spații pentru dușuri și vestiare, precum și locuri de parcare a bicicletelor.

Astfel, rețeaua office în Iași a grupului iulius ajunge la peste 130.000 mp, Palas Campus completând comunitatea United Business Center, care cuprinde 7 clădiri de birouri premium, cu o suprafață de 75.600 mp, ce găzduiesc peste 50 de companii și unde lucrează aproximativ 10.000 de angajați.

CITEȘTE ȘI: 90% dintre chiriași și-au plătit obligațiile la timp către proprietarii de birouri

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...