Proiectul HILS Pallady Apartments a atins un grad de vânzare de 65%

Dezvoltatorul imobiliar HILS a contractat mai mult de 1.300 de unități rezidențiale din proiectul mixed-use HILS Pallady Apartments.

Localizat pe bulevardul Theodor Pallady, în apropierea stației de metrou Anghel Saligny, HILS Pallady Apartments este prima dezvoltare mixtă din partea de est a capitalei.

Proiectul se desfășoară pe 48.000 mp și este compus din 12 imobile cu regim de înălțime P+11, parcare supraetajată și un centru de business.

La finalul proiectului, vor fi livrați aproximativ 165.000 mp construiți desfasurați, iar investiția depășește 70 milioane euro.

Odată finalizat, complexul va oferi 1.908 unități locative de tip studio, garsoniere, două și trei camere, precum și apartamente de tip duplex.

Acestea vor beneficia de mai mult de 2.000 de locuri de parcare, cărora li se adaugă spații verzi și locuri de joacă pentru copii și facilități dedicate exclusiv rezidenților.

Peste 600 de familii locuiesc deja în complex, în patru blocuri finalizate. Lucrările de construcție au fost demarate în toamna anului 2019 și vor fi finalizate în decembrie 2022.

Dezvoltatorul estimează că va atinge un grad de vanzare de 100% înainte de încheierea lucrărilor.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...