Proiectul grădina la Lidl

În perioada februarie-aprilie vei găsi la Lidl un ghid practic cu idei, unelte și accesorii pentru o grădină bine îngrijită. Află soluții simple pentru ca timpul petrecut îngrijind plantele să fie o încântare.

 „Proiectul Grădina” este noul catalogul de la Lidl, care prezintă game variate de unelte, accesorii și materii prime, la cel mai bun raport calitate-preț. Acesta cuprinde 5 secțiuni, active în perioada februarie-aprilie, care să te ajute să îți transformi grădina într-o oază de verdeață: „Bucuria de a planta” (din 27 februarie), „Pregătiri timpurii pentru grădina ta” (din 27 februarie), „Un strop de îngrijire” (din 13 martie), „Idei în floare” (din 27 martie) și „Planuri pentru o vară în grădină”(din 10 aprilie).

Începând cu 27 februarie, produsele din categoria „Bucuria de a planta” și „Pregătiri timpurii pentru grădina ta” te așteaptă în toate magazinele Lidl din țară. Pentru că bulbii care înfloresc vara sau toamna se plantează primăvara, la Lidl vei găsi bulbi de gladiole (29.99 lei/buc.), bulbi de dalie (26.99 lei/buc), dar și bulbi de plante perene (9.99 lei/buc). Poți planta și butași de fructe de pădure (9.99 lei/buc) sau magnolii (44.99 lei/buc), acestea fiind una dintre cele mai potrivite alegeri pentru grădinile mici, din zonele urbane.

Cu sera verticală (249 lei) vei putea controla climatul necesar răsadurilor pe care dorești să le plantezi în grădină. Rezistentă la intemperii și raze UV și cu o construcție metalică stabilă, aceasta are 8 polițe mari, fiecare cu o portanță de 20 kg. Printre uneltele disponibile pentru a-ți pregăti grădina, vei găsi la Lidl foarfecă telescopică pentru grădină (39.99 lei/buc), ustensile de grădină (11.99 lei/buc), precum lopățică, săpăligă dublă, curățător de rosturi, greblă pentru frunze, plantator automat și seturi de mănuși (12.99 lei/set/2 buc).

Pregătește-te de curățenia din prag de primăvară cu cele mai potrivite unelte. Din 27 februarie vei găsi la Lidl dispozitivul pentru curățarea suprafețelor (89.99 lei/buc), ideal pentru terase, alei, ziduri, pereții caselor sau porțile garajelor. Poți alege și aparatul de curățat cu presiune (549 lei). Acesta are o pompă puternică, de înaltă presiune, din aluminiu, rezistentă la coroziune și poate fi folosit și fără racordare la alimentarea cu apă datorită funcției integrate de aspirare.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...