All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

sâmbătă, 17 aprilie, 2021
-PUBLICITATE-

Proiectul Expo Business Park este certificat WELL Health-Safety

Portland Trust a obținut certificarea WELL Health-Safety pentru proiectul de birouri Expo Business Park, situat pe Bulevardul Expoziției din București.

Bazat pe date reale din exploatarea imobilului, WELL Health-Safety se concentrează pe adoptarea unui set de politici operaționale și a unor protocoale de întreținere menite să asigure adaptarea clădirilor la un mediu sigur post Covid-19, atât în prezent și în viitor. 

Pentru a obține certificarea WELL Health-Safety, Expo Business Park a trecut printr-un proces de îmbunătățire și adaptare a sistemelor de curățare și întreținere, precum și a politicilor de acces în clădiri și de circulație a persoanelor în interiorul acestora.

Au fost instalate tehnologii inovatoare precum dezinfectarea suprafețelor pe bază de lumină UV-C și purificarea aerului în ascensoare.

De asemenea, au fost montate stații de dezinfectare la toate intrările și folii protectoare, cu rol antibacterian, pe mânerele ușilor. 

Expo Business Park a inițiat, de asemenea, tranziția la utilizarea exclusivă a energiei electrice verzi pentru alimentarea clădirilor sale.

Proiectul Expo Business Park are o suprafață de 40.000 mp. Complexul cuprinde 3 clădiri dotate cu două niveluri de parcare subterană și este primul proiect de birouri nou construit din România, care a obținut certificarea BREEAM, calificativul Oustanding.

Expo Business Park este dotat cu panouri solare pe acoperiș pentru încălzirea apei calde, acces pe bază de senzori, iluminare cu LED-uri în toate zonele clădirilor, tehnologie de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, suporturi pentru biciclete și spații amenajate pentru dușuri.

Portland Trust se pregătește, de asemenea, pentru obținerea certificării WELL Health-Safety, pe lângă atestarea BREEAM Outstanding și pentru J8 Office Park, proiect aflat în construcție.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI