Proiectele Adora se vând bine

Vânzările au decurs bine pentru Adora Urban Village unde toate apartamentele cu 3 camere și studiourile sunt vândute, pentru Adora Park din Arad unde 85% din unități sunt vândute, respectiv în Adora Forest din Timișoara unde 40% din bloc este ocupat deja.  

„Clientul tipic pentru proiectele Adora preferă fie apartamentele cu 3 camere fie studiourile, mai ales că oferim avantajul unei mini-camere în plus, rezultat al compartimentării inteligente. Această mini-cameră poate fi folosită în multiple moduri, de la o cameră de hobby, o cameră de joacă pentru cei mici, până la o cameră de oaspeți sau un birou”, a explicat Andreea Hamza, director de marketing pentru proiectele rezidențiale administrate de Tagor.

Proiectele Adora sunt rezultatul unei investiții a fondului Patron Capital din Marea Britanie, și sunt administrate de către Tagor, ca dezvoltator imobiliar și administrator de proprietăți. Proiectele Adora au început în 2013 cu situat în partea de SV a Bucureștiului, au continuat în 2014 cu Adora Park în Arad și Adora Forest în Timișoara, fiind completate în 2015 cu Adora Pipera din Pipera.

Pentru moment, mai sunt disponibile apartamente cu 2 camere în complexul Adora Urban Village din Bragadiru, studiouri și apartamente cu 2,5 camere în Adora Park Arad, respectiv puțin peste jumătate din unitățile din faza 1 în Adora Forest Timișoara (cu toate tipurile de unități disponibile, de la studiouri la apartamente cu 2 și 3 camere). De asemenea, vânzările la Adora Pipera au început bine astfel încât 20% din unități sunt vândute sau rezervate deja.

„Piața s-a schimbat și clienții și-au modificat atitudinea, find mai motivati să închidă procesul de cumpărare ceva mai rapid decât cu un an în urmă. Suntem încrezători în revenirea completă a pieței imobiliare anul acesta, ceea ce ar reprezenta un context minunat pentru demararea fazelor următoare pentru proiectele noastre”, a detaliat Andreea Hamza.

- publicitate -