Proiecte rezidențiale cu peste 6.000 locuințe la Salonul Imobiliar București

Noi proiecte rezidențiale cu peste 6.000 de apartamente vor fi prezente în premieră la ediția a șasea a Salonului Imobiliar București, care începe vineri, 1 martie la Palatul Parlamentului.

City Point se extinde

Point Development lanseaza în cadrul SIB o noua fază a proiectului City Point, respectiv 406 apartamente în 3 blocuri. Totodată, dezvoltatorul lansează și prima etapă din Green Point, un ansamblu ce va fi dezvoltat pe terenul fostei fabrici de sticlă Siteh de pe bulevardul Basarabia.

În total, noul proiect va aduce 800 de unitati pe piață în mai multe faze; prima fază avâd în derulare 147 de apartamente. New Point, ansamblul rezidențial din zona de Nord a Capitalei, aduce la SIB a 3 a fază a proiectului, însumând 136 de unități.

Primul ansamblu Prime Kapital

Prime Kapital prezintă în premieră la SIB Marmura Residence, un proiect dezvoltat pe o suprafață de 15.000 mp, lângă stația de metrou Jiului din zona Bucureștii Noi, oferind 458 de apartamente de 1-4 camere.

Clienții vor beneficia de spații verzi în curtea interioară, un parc urban pe treptele ansamblului, precum și acoperișuri verzi și un lounge. Totul este completat de o galerie ce include cafenele, restaurante, sală de fitness, farmacie, și alte servicii complementare.

Sud Rezidențial lansează la SIB patru noi proiecte, totalizând peste 4.000 de apartamente

  1. Noul Top House Residence, Metalurgiei Park – 500 unități locative;
  2. Noul Confort Urban Residence. Rahova. Sector 5 – 600 unități locative;
  3. Noul proiect Joy Galaxy Residence Berceni, metrou Leonida – 1.000 unități locative;
  4. The Grand Kristal Residence City, zona Metro Berceni, Metalurgiei – 2.000 unități locative.

Dezvoltatorul Cartierului Solar intră în zone premium

Dezvoltatorul ansamblului Cartierul Solar lansează conceptul ELA HOMES, o serie de proiecte premium în zone cheie ale Bucureștiului. Primele două sunt Ela Băneasa (16 unități în zona Băneasa) și Ela Victoriei (64 de apartamente în apropiere de Piața Victoriei).

158 West, un nou proiect în vestul orașului

158 West este cel mai nou proiect rezidențial care se prefigurează pe harta vestică a Bucureștiului, cu 185 de locuințe, divizate în garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere.

78 de vile în Mogoșoaia

Agenția Optimum Group lansează la SIB Green Future Mogosoaia, un nou ansamblu de 78 vile, cu arhitectură modernă și o zonă de agrement cu teren multifuncțional de sport, piscină și loc de joacă pentru copii.

Proiectele demarate anterior, care își continuă fazele de dezvoltare vor fi și ele prezente la SIB. Astfel, printre expozanți enumerăm: Arcadia Apartments Domenii, Cartierul Solar, Stegarului Boutique Apartments, ISG Residence, Atria Urban Resort, Pallady Towers, AFI City Bucureștii Noi, Citta, H Pipera Lake, Metropolitan, Vita Bella, Aqua City, Greenfield Residence, Luxuria Domenii Residence, Quadra Trees, Vivenda Hercesa, DaVinci Residence, Arbo Residence Mogoșoaia, City Land, Optimum, AppTown, 21 Residence, Romco Rezidențial, Ambasador, Spazio, Exigent, Triplea Residence, Trend Residence, Palladium sau Ivonco.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...