Proiect boutique în strada Sfinții Voievozi printr-o investiție de 8 milioane euro

Millstone Developments a obținut autorizația de construcție pentru proiectul rezidențial din strada Sfinții Voievozi, nr. 63. București.

Proiectul boutique cu 24 de apartamente va necesita o investiție de peste 8 milioane euro, iar lucrările sunt programate pentru al doilea semestru al anului 2022.

Designul clădirii este în acord cu zona istorică, integrându-se perfect în peisajul urban și respectând cerințele dezvoltărilor de acest tip.

În clădirea din strada Sfinții Voievozi vor fi disponibile 24 de apartamente, cu 3 și 4 camere, precum și duplexuri de 3 și 4 camere, deservite de 35 de locuri de parcare.

Proiectul va beneficia de pre-certificarea Green Homes, iar apartamentele vor avea o gamă largă de echipamente smart homes.

Millstone Developments se axează pe zona centrală a Capitalei și investește în proiecte boutique, care completează peisajul urban al zonelor protejate în care se află.

Compania se află în plin proces de construcție pentru un imobil rezidențial boutique, în strada Virgiliu 21-23, dar și în etapa de planificare a unei alte dezvoltări similare în zona Armenească.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...