Program special de Paște la Auchan

În perioada sarbatorilor pascale, Auchan  va avea un program special si preturi mici, targuri speciale si oferte imbelsugate la toate produsele.

Peste 300 de articole specifice acestei perioade la Targul de dulciuri si decoratiuni specifice Sarbatorilor Pascale: de la praline, figurine, bomboane, ciocolata, mini oua de ciocolata, panettone si cosuri-cadou pana la felurite decoratiuni de masa. Poti achizitiona produse vrac, iar oferta de oua de ciocolata si alte dulciuri cautate in aceasta perioada va fi pe gustul celor mici.

Targul de verdeturi propune o oferta variata de legume pentru pregatirile produselor speciale de Paste: ceapa verde, usturoi, salata, ridichii, marar, patrunjel si multe altele.

La brutarie, cofetarie si patiserie peste 20 de tipuri de cozonac, pasca si alte specialitati pascale se regasesc in raioane. Se remarca varietatea de la cozonaci, vedetele sezonului, care acopera toate gusturile: cu nuca, stafide, cacao sau amarena pana la cozonaci de post si cozonaci cu patru umpluturi diferite. Mai mult de jumatate sunt produse zilnic in laboratoarele noastre. La acestea se adauga o oferta bogata de produse preambalate, precum cozonaci, panettone, pasca!

Raionul de carmangerie exceleaza cu carne proaspata de miel, pui si porc, dar si organe de miel pentru drob. Macelarii nostri transeaza si pregatesc carnea zilnic in laboratoarele proprii.

Raionul de Gastronomie vine cu un sortiment variat de platouri gata de pus pe masa: drob, mancaruri traditionale din carne de miel, friptura de porc, salate de boeuf, de vinete, oua gata vopsite.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...