Program normal pentru Bucureşti Mall și Plaza România, în ziua de Paște

.

Bucureşti Mall și Plaza România deschid în ziua de Paște, duminică, 15 aprilie, restaurantele, cafenelele și cinema-ul începând cu ora 10:00 până la ora 22:00, iar magazinele și standurile vor fi închise.  

A doua zi de Paște, magazinele celor două centre comerciale vor funcționa începând cu ora 10:00 și până la ora 22:00, iar zona de food court și cinema va avea un program prelungit, până la ora 23:00.

”Am pregătit cu ocazia sărbătorilor pascale două nopți prelungite de shopping atât în București Mall cât și în Plaza România, astfel încât clienții noștri să nu fie presați de timp atunci când își fac cumpărăturile. Pentru toți cei care ne trec pragul am pregătit o serie de campanii promoționale cu premii de sute de euro, reduceri de până la 50% și multe alte surprize. Vom fi aproape de clienții noștri în ziua de dinainte și după Paste, cu un program normal de funcționare, doar în ziua de Paște vom avea magazinele închise, nu și restaurantele, cafenelele sau cinema-ul care vor avea un program normal, între orele 10:00 și 22:00, a declarat Smaranda Heroiu, Deputy Marketing Director Anchor Grup.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...