Ce program au mall-urile din București de Paște? Doar AFI este deschis

Cu ocazia Paștelui, marile mall-uri din București au un program special. Money Buzz! vă prezintă unde și între ce ore puteți merge la shopping zilele acestea.

Astfel, ca de obicei în ultimii ani, AFI Cotroceni este deschis inclusiv în ziua de Paște, 16 aprilie, între orele 14:00-22:00, iar luni, 17 aprilie, va fi deschis începînd cu ora 10:00.

Băneasa Shopping City, cel mai mare centru comercial din nordul capitalei, va fi închis în prima zi de Paște, duminică, iar de luni, 17 aprilie, va reveni la programul normal (10:00-22:00).

Și Promenada Mall din zona Aviației este închis astăzi, 16 aprilie, iar mâine revine la programul obișnuit (10:00-22:00), același program fiind valabil și pentru Colosseum Mall.

Sun Plaza, cel mai mare mall din sudul Bucureștiului este închis în ziua de Paște, iar luni, 17 aprilie, deschide la ora 10:00 și închide la 21:00. Și Mega Mall este închis astăzi, cu excepția Cinema City care deschide la 14:30 și închide la 23:05.

Veranda Mall este închis de Paște, iar luni deschide la 10:00, același program fiind valabil și pentru București Mall Vitan și Plaza România din Militari. În final, și Parklake este închis astăzi, în timp ce mâine, 17 aprilie, funcționează după programul normal, începând cu ora 10:00.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Un nou mall la Cluj-Napoca, al patrulea din oraş

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...