Program de management trainee la Lidl

.
.

Campionatul de Management este un program de pregătire şi specializare pe o perioadă de un an, începând cu data de 01 octombrie 2014,  care se adresează tinerilor absolvenţi de studii superioare.

Pe parcursul întregii veri, proaspăt absolvenţi de studii superioare (2013-2014) s-au înscris în acest program de management trainee, la finalul căruia, toţi cei care reuşesc să promoveze Assessment Center-ul pot avea şansa să ocupe poziţii importante în cadrul Lidl România.

Lidl se asigură că pe întreaga durată a programului de şcolarizare, tinerii pasionaţi vor primi o pregătire sistematică şi practică, activând în toate departamentele companiei Lidl, beneficiind de seminarii de dezvoltare şi multe alte avantaje.

Profilul candidatului

În cadrul Campionatului de Management au aplicat proaspăt absolvenţi de studii superioare (una dintre următoarele specializări: drept, studii economice, profil umanist sau tehnic).

Au fost aleși oameni pasionaţi, dornici să înveţe cât mai multe lucruri noi, care să ţină pasul cu ritmul dinamic al companiei noastre. Un criteriu important l-a reprezentat  disponibilitatea candidaților la schimbare şi mobilitate.

Toţi cei care promovează Assessment Center-ul iniţial vor intra în programul de pregătire structurat în mai multe etape după cum urmează:

  • şcolarizare  Vânzător (în cadrul magazinelor)
  • şcolarizare  Adjunct Şef Magazin (în cadrul magazinelor)
  • şcolarizare  Şef Magazin (în cadrul magazinelor)
  • şcolarizare  Departamente (în cadrul sediului central)
  • şcolarizare  Sediu Regional (în departamentele sediilor regionale-centrelor logistice)

La finalul perioadei de formare, se organizează un Assessment Center final, specific cerinţelor Lidl, care le oferă tuturor celor ce îl trec, şansa de a obţine un loc de muncă pe perioadă nedeterminată în cadrul companiei.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...