Proges și LaserMaxx închiriază spații în Vitantis Shopping Center

Parcul de retail Vitantis Shopping Center a semnat trei noi contracte de închiriere în suprafață totală de 3.900 mp și perioade contractuale cuprinse între 5-10 ani.

Proges este un retailer în domeniul materialelor pentru amenajări interioare, parchet laminat şi stratificat, mochetă, covoare, perdele, tapet şi uşi de interior.

Compania operează în prezent o rețea de 22 de magazine la nivel național.

LaserMaxx a deschis prima arenă din țară în martie 2007, este lider de piață pe segmentul laser tag și petreceri pentru copii peste 8 ani.

În Vitantis va deschide cel mai mare și mai variat spațiu din portofoliul său, situat la etajul 1 al zonei Family Center. 

În același timp, și Grill Market, un brand românesc specializat în livrarea produselor de gătit și divertisment outdoor – grătare și accesorii, și-a extins suprafață închiriată în Vitantis.  

Vitantis Shopping Center dispune de o suprafață închiriabilă de 38.000 mp, fiind plasat pe un teren de circa 8 hectare.

Parcul este structurat în trei unități distincte: prima unitate independentă, ocupată în totalitate de Brico Depot, a doua unitate, „Home Center”, ocupată în prezent de Casa Rusu, Proges și Grill Market.

A treia unitate, galeria comercială „Family Center”, dispusă între parter și etajul 1, găzduiește supermarketul La Cocoș (parter) și LaserMaxx (la etaj).

- publicitate -