Proges și LaserMaxx închiriază spații în Vitantis Shopping Center

Parcul de retail Vitantis Shopping Center a semnat trei noi contracte de închiriere în suprafață totală de 3.900 mp și perioade contractuale cuprinse între 5-10 ani.

Proges este un retailer în domeniul materialelor pentru amenajări interioare, parchet laminat şi stratificat, mochetă, covoare, perdele, tapet şi uşi de interior.

Compania operează în prezent o rețea de 22 de magazine la nivel național.

LaserMaxx a deschis prima arenă din țară în martie 2007, este lider de piață pe segmentul laser tag și petreceri pentru copii peste 8 ani.

În Vitantis va deschide cel mai mare și mai variat spațiu din portofoliul său, situat la etajul 1 al zonei Family Center. 

În același timp, și Grill Market, un brand românesc specializat în livrarea produselor de gătit și divertisment outdoor – grătare și accesorii, și-a extins suprafață închiriată în Vitantis.  

Vitantis Shopping Center dispune de o suprafață închiriabilă de 38.000 mp, fiind plasat pe un teren de circa 8 hectare.

Parcul este structurat în trei unități distincte: prima unitate independentă, ocupată în totalitate de Brico Depot, a doua unitate, „Home Center”, ocupată în prezent de Casa Rusu, Proges și Grill Market.

A treia unitate, galeria comercială „Family Center”, dispusă între parter și etajul 1, găzduiește supermarketul La Cocoș (parter) și LaserMaxx (la etaj).

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...