Profită de reducerile de vară din București Mall și Plaza România

.

Vara vine cu oferte incendiare! Perioada mult așteptată de sales a început oficial la 1 iulie, iar București Mall si Plaza România au ales să răsplătească fidelitatea clienților printr-o serie de mecanisme speciale de premiere, care adaugă și mai multă atractivitate reducerilor substanțiale practicate de comercianți.

 

În goana după cele mai hot piese vestimentare ale sezonului, București Mall și Plaza România își întâmpină clienții cu reduceri și premii de senzație! În perioada 13 iulie – 26 august se lansează campania de reduceri de vară, cu premii zilnice, prețuri atractive și discounturi care vor ajunge până la 70%.

 

București Mall pregătește fashionistelor premii de câte 200 de euro pentru fiecare bon de cumpărături în valoare de 250 de lei. Extragerea zilnică va oferi norocoșilor încă un motiv să se bucure de shopping până în toamnă.

 

În Plaza România vara este avantpremiera pentru o toamnă care se anunţă extrem de incitantă pentru trendsetteri.Cumpărăturile în valoare de 200 de lei garantează un voucher de shopping de 50 lei, ce va putea fi utilizat în perioada 1-30 septembrie 2012 pentru noile colecții dedicate sezonului următor.

 

Reducerile de vară sunt cele mai așteptate de pasionații de shopping, iar anul acesta îi implicăm activ pe clienții noștri în campaniile desfășurate. Ne-am pregătit pentru o vară

 

dinamică cu multe surprize, miza noastră fiind crearea unei oaze de răcoare, relaxare și bună dispoziție. Mecanismele dezvoltate pe modelul tombolei și a  premiilor instant pornesc din dorința de a interacționa cu fiecare dintre clienții noștri. Vara aceasta premiem shoppingul și fidelitatea cumpărătorilor!” a declarat Roxana Dumitru, Marketing Director Anchor Grup.

- publicitate -

trebuie să citești