Profi va ajunge la 400 de unități

În această lună, PROFI ajunge să numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iași se fac pregătiri intense pentru a sărbători sâmbătă și duminică (14-15 mai) această reușită.

Este deja tradiție ca rețeaua să marcheze momentele când se împlinește cu încă 100 de magazine. Inaugurarea magazinului PROFI 200 a fost celebrată la București, în 2013, prin construirea primului magazin din gheață din lume, eveniment a cărui faimă a depășit cu mult granițele țării. Anul trecut, apariția magazinului 300 a fost marcată la Timișoara prin ridicarea Orașului PROFI, loc unde timp de două zile mii de localnici, de la copii de grădiniță și până la pensionari, au participat la evenimente deosebite, create anume pentru ei.

“De această dată am ales Iașiul pentru a ne onora clienții și partenerii printr-o sărbătoare, să ne bucurăm împreună cu ei de apropiata inaugurare a magazinului PROFI cu numărul 400,” a declarat Daniel Cîrstea, Directorul General PROFI Rom Food. Și pentru că Orașul PROFI este o formulă de mare succes, am hotărât să le oferim și locuitorilor din nordul Moldovei posibilitatea să trăiască o astfel de experiență.

Ca orice localitate care se respectă, Orașul PROFI are școală,primărie, han, poștă, punct medical și, nu în ultimul rând, o scenă.

Copiii vor fi în largul lor la școala PROFI căci acolo există un colțpentru face painting, cabină pentru fotografii  la minut prelucrate digital cu teme Profi, ateliere de creație, chimie, fizică și percuție, o bibliotecă Profi precum și fel de fel de jocuri cu personaje de poveste, coordonate de un maestru de ceremonii.

Adulții au și ei parte de surprize plăcute: la primaria PROFI ei vor primi buletine de cetățean al Orașului PROFI și, dacă doresc, chiar se pot căsători pentru o zi în ceremonii oficiate de mascota PROFI care are rolul de Primar al Orașului PROFI.

Desigur, de acolo vor putea pleca spre hanul PROFI, unde comercianți locali îi așteaptă cu plăcinte, sarmale, mămăliguță, fasole cu ciolan, mici, cârnăciori și, normal, bere la halbă. Iar dacă vizitatorilor le-a plăcut foarte mult ce au văzut și vor să le scrie celor dragi ca să le povestească ce și cum, se pot duce la poșta PROFI, unde găsesc vederi speciale pe care apoi le pot depune la cutia poștală PROFI, pentru a fi expediate.

Gimnastică aerobică cu CSG Gimnis Iasi, Ansamblul Folcloric Cătălina, dansuri și cântece cu Doina Carpaților, Nina Cuciuc și Stefan Deaconița, iar apoi trupa The Iron Cross se vor produce înainte ca apariția pe scenă a lui Smiley să încununeze prima zi a festivităților, în timp ce în a doua zi la toate acestea se va adăuga trupa Inside, urmată apoteotic de Loredana.

Dacă toate acestea se vor dovedi prea puternice pentru unii, ei se pot adresa punctului de prim ajutor PROFI, ca să-și măsoare glicemia sau tensiunea arterială sau să discute cu echipajul medical aflat la fața locului.

Cu peste 9500 de angajați care lucrează în 188 de localități din toate județele, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și totodată unul dintre cei mai mari angajatori din România.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...