Profi termină luna iulie cu încă patru magazine noi

Profi termină luna iulie cu încă patru deschideri de magazine noi și ajunge în două noi localităţi: Anina (judetul Caraş-Severin) şi Aghiresu Fabrici (Judetul Cluj).

Magazinul din Anina, Jud. Caraş-Severin, este amplasat pe Str.Sf. Varvara nr.51 şi funcţionează în formatul experimental Mini. Are o suprafaţă totală de 480 mp, iar sala de vânzări măsoară 322 mp.

Şi cel din Aghireşu-Fabrici, Jud. Cluj, Str Principala nr. 345, se prezintă tot în format Mini, cu o suprafaţă totală de 427mp şi o sala de vânzări de 246 mp. Profi ajunge astfel să fie prezent în acest judeţ cu 27 magazine, în 10 localităţi.

Unitatea PROFI din Focşani, Jud. Vrancea, se află pe str. Republicii nr. 82, peste drum de Complexul comercial Milcov. Ea funcţionează în format Standard, cu o suprafaţă totală de 850 mp şi o sala de vânzări de 410 mp. Este al 3-lea magazin PROFI din localitate şi al 7-lea din judeţ.

La parterul complexului Super Copou, pe Bdul Carol nr. 48, şi-a deschis porţile cel de al 9-lea magazin PROFI din Iaşi şi al 11-lea din judeţ. El funcţionează în format Standard şi are o suprafaţă totală de 508 mp, sala de vânzări măsurând 327 mp.

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...