Profi se extinde și virtual și în teritoriu

PROFI se extinde in mediul virtual, inaugurand o aplicatie pentru telefonul mobil, si totodata in teritoriu, deschizand inca doua magazine, la Iasi si Timisoara.

Aplicatia functioneaza atat pe sistemele IOS, cat si pe Android, iar cei care o instaleaza dobandesc acces direct de pe telefonul lor la revista PROFI, ofertele saptamanale, evenimentele de deschidere, harta cu magazinele PROFI din intreaga tara si la multe altele. Aplicatia se gaseste la adressele https://itunes.apple.com/us/app/profi/id968519748?mt=8 pentru sisteme IOS, și https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app_profi.layout pentru Android.

In ce priveste nouile magazine, cel din Timisoara, el se afla pe Str. Astrilor nr. 20-26, la parterul unei cladiri de locuinte, si functioneaza in format City, avand o suprafata totala de 307 mp, din care sala de vanzari masoara 210 mp. Este al 15 magazin din Timisoara si al 23-lea din judetul Timis.

La Iasi, noul magazin Profi se afla pe Blv. Independentei nr. 9, la parterul unei cladiri comerciale. El se perzinta in format standard si are o suprafata totala de 605 mp, cu o sala de vanzari 450 mp.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...