Profi a sarbatorit 100 de magazine cu o groapa pe asfalt :))

.

De cateva zile a aparut in Bucuresti prima groapa care nu mai inspira resentimente ci, din contra, devine peste noapte o atractie citadina. Este groapa pe care o vezi dar in care, si daca vrei, tot nu poti sa cazi deoarece, in ciuda adancimii apreciabile pe care ai impresia ca o are, este perfect … plata!

Invitat din Germania lui natala de lantul de magazine PROFI pentru a face mai bogat patrimoniul artistic al capitalei, Manfred Stader, 3D artist, a imaginat groapa pentru Bucuresteni, a produs-o, a adus-o si a instalat-o acolo unde toata lumea poate sa o vada, la intersectia dintre bulevardul Regina Maria si Bulevardul Libertatii, la rondul de la Cosbuc, langa Palatul Parlamentului.

“Pictura masoara 3 x 5 m si este un simbol al optimismului caci reprezinta o groapa traversata de o barna presarata cu bunatati,” a declarat pictorul Manfred Stader, autorul lucrarii. “Oricat de mari ar fi pericolele, cei care cred in ei insisi, nu se sperie si isi asuma riscul de a trece peste piedici vor fi rasplatiti pe masura.

Este exact filosofia magazinelor PROFI si de aceea mi-a placut sa accept proiectul din Romania.”

“Daruim publicului aceasta lucrare cu ocazia inaugurarii magazinului PROFI cu numarul 100, si pentru a sprijini campania “PROFI te premiaza!” care doteaza 100 de scoli cu cate un laborator IT modern si alte 100 de scoli cu cate un videoproiector fiecare”, a declarat la randul sau Pawl Musial, directorul general al companiei care administreaza magazinele PROFI.

Pictura lui Stader este prima lucrare de acest gen instalata in aer liber in Romania, ea transformand rondul de la Cosbuc intr-un loc unde poti veni sa-ti faci o fotografie care sa-ti uimeasca sau sa-ti amuze prietenii.

Cristian Popescu Piedone, Primarul sectorului 4, in care se afla lucrarea, a vizitat si el groapa, a traversat-o cu succes si si-a declarat intentia de a-l invita pe Stader sa vina in primavara viitoare pentru a decora in stilul sau o parte din viitorul orasel al copiilor.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...