Profi respinge acuzațiile privind manipularea prețurilor

Magazinele PROFI resping ferm orice zvon privitor la manipularea preturilor in contextul apropiatei scaderi a TVA.

„PROFI nu a marit si nu va mari preturile in aceasta perioada, ele sunt aproape neschimbate din luna martie, exceptand perioadele de promotii, iar in momentul implementarii noului nivel de TVA, magazinele PROFI vor transmite direct la raft diferentele de pret rezultate din respectiva reducere,” a declarat Calin Costinas, vicepresedinte PROFI Rom Food.

„Respingem ferm orice zvon conform caruia magazinele noastre ar fi marit preturile pentru a-si mentine profitul odata cu anuntata scadere a TVA.”

Dupa cum se stie, promotiile actioneaza pe o perioada limitata de timp cand cumparatorilor li se ofera anumite beneficii suplimentare. In acest context, este total neprofesionist ca cineva sa compare pretul normal al unui produs cu pretul aceluiasi produs aflat in promotie. O astfel de manipulare a informatiei nu foloseste pietei, nu foloseste cumparatorilor.

Prin intreaga lor activitate, magazinele PROFI construiesc un climat de incredere si stabilitate nu doar in comert, ci si in intreaga societate romaneasca, contribuind la extinderea comertului fiscalizat si, in consecinta, la asigurarea de locuri de munca, fonduri pentru asistenta sociala si asa mai departe.

Prin cei peste 7400 de angajati care lucreaza in 292 de magazine in 138 de localitati din 40 de judete, PROFI este lantul de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...