Profi Reghin s-a mutat in centru

sursa foto: zi-de-zi.ro

Incepand de astazi, magazinul PROFI din Reghin functioneaza intr-o noua locatie aflata in zona comerciala centrala a orasului, pe strada Mihai Viteazu nr. 27.

 

Cu o suprafata totala de 483mp. si o sala de vanzari de 353 mp., acest magazin se aliniaza noilor standarde PROFI, oferind clientilor gama sa de peste 4000 de produse intr-un context care prezinta toate avantajele retailului modern.

 

Primii 200 de clienti primesc pungi cu produse alimentare din partea PROFI, iar cei care vor face cumparaturi de peste 50 de lei vor primi cate un voucher de 10 lei, ce poate fi folosit in magazin.

 

De aceleasi avantaje se vor bucura si primii 100 de cumparatori din cea de a doua zi. In dupamiaza primei zile vor fi concursuri si muzica ce vor crea o atmosfera placuta si antrenanta pentru cei ce calca pragul noului magazin.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...