Profi, record de magazine noi intr-o luna

sursa foto: zi-de-zi.ro

PROFI a stabilit in iunie un nou record in dezvoltarea propriei retelei: patru magazine inaugurate intr-o singura luna. Evenimentul a fost prilejuit de aparitia pe harta PROFI a celui de al doilea magazin al sau din din Targu Mures.

 

„Succesul noii retete PROFI face ca in fiecare saptamana sa fim intrebati daca nu dorim sa deschidem un magazin intr-un oras sau altul, iar profesionalismul echipei noastre face posibila extinderea retelei PROFI intr-un ritm extrem de alert, pe masura cererii consumatorilor,” a declarat Pawel Musial, directorul general al companiei PROFI Rom Food. „Astfel, astazi am ajuns sa detinem 94 de magazine in toata tara”.

 

Noul magazin PROFI din Targu Mures, cu o suprafata totala de 623 mp si o sala de vanzari de 426 mp, ii tenteaza pe cumparatori, pe langa dotarile standard din cadrul retelei, si cu o zona de vitrina asistata, cu produse de grill, si cu un stand cu produse de patiserie calde, coapte chiar in magazin; astfel a face cumparaturi aici devine o experienta mai savuroasa.

 

Pana la sfarsitul anului, 30 dintre magazinele PROFI vor avea astfel de vitrine grill si 40 vor avea propriile lor cuptoare pentru paine proaspata.

 

Amplasat la Nr. 187, pe Str. Gheorghe Doja, una din principalele artere ale localitatii, cel mai recent magazin din Targu Mures functioneaza de luni pana sambata in intervalul 7.00-22.00, iar duminica, intre 8.00-20.00.

 

Investitia a creat 23 de noi locuri de munca, iar pana duminica, 3 iulie, in fiecare dimineata, primii 150 de cumparatori se vor bucura de o plasa cu produse gratis.

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...