Profi, reclamat pentru ca vinde prea ieftin

Noul magazin Profi Vacaresti
Noul magazin Profi Vacaresti

La sfarsitul saptamanii trecute, Garda Financiara a efectuat controale la mai multe magazine Profi ca urmarea a unor reclamatii conform carora acestea vand prea ieftin uleiul marca proprie Proxi.

 

“Am creat stocuri mari din acest produs, dar scaderea puterii de cumparare a facut ca vanzarile sa fie mai mici decat se anticipase. Noi suntem impotriva risipei de orice fel,  asa ca decat sa lasam un ulei de foarte buna calitate sa se deprecieze, am preferat sa-l vindem la un pret accesibil pentru cat mai multa lume,” a declarat Pawel Musial, Director general PROFI Rom Food.

 

In fiecate ani, in perioada 15 ianuarie – 15 februarie, legea permite retailerilor sa-si reduca stocurile prin scaderea preturilor produselor.

 

PROFI Rom Food  este unul din principalele lanturi de retail alimentar din Romania, cu 150 de magazine in prezent si cu planuri pentru deschiderea altor 44 in cursul acestui an.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...