Profi preia sase magazine in Cluj si deschide unul in Bucuresti

Noul magazin Profi din cartierul Salaj
Noul magazin Profi din cartierul Salaj

Consiliul Concurentei a anuntat astazi, 13 martie, ca a dat unda verde preluarii de catre PROFI  a sase magazine de la Alimrom Trading, din Cluj-Napoca.

 

In aceeasi zi, firma si-a deschis cel de al  25-lea magazin din Bucuresti, radicand numarul unitatilor din retea la 156.

 

“Continuam sa ne extindem cu un ritm alert, conform planificarii si avem toate motivele sa consideram ca de luna viitoare PROFI va deveni clar cea de a doua mare retea de retail modern din Romania,” a declarat Directorul general PROFI, Pawel Musial. “Alimrom este fosta retea Alimentara din Cluj si, cand aceste magazine vor fi inaugurate, vom avea 11 unitati PROFI in acel oras.”

 

In ce priveste noul magazin din Bucuresti, el este amplasat la parterul unui bloc de locuinte de pe Soseaua Salaj nr.133,  in sectorul cinci. Are o suprafata totala de 703 m.p. si o sala de vanzari de 299.9 m.p.

 

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...