Profi pregătește magazine noi

Retailerul cu cea mai activă expansiune în acest an, Profi, pregătește noi magazine, conform anunțurilor de angajare postate pe mai multe siteuri de recrutări.

Astfel, vor apărea magazine noi în mai multe orașe din țară, unde Profi este deja prezent, Galați, Focșani, Rădăuți, Timișoara (zona Stadion și Giroc) și Târgu Mureș, sau Eforie Nord, unde retailerul va deschide prima sa unitate din localitate.

Mai mult, Profi se va extinde și în mediul rural, în comuna Pogoanele (jud. Buzău) și comuna Cioranii de Jos (jud. Prahova). pentru aceste unități, retailerul caută personal care să ofere amabilitate, dinamism, să aibă abilitatea de a lucra cu clienți și disponibilitate pentru efort fizic și lucrul în 2 schimburi. Experiența nu este necesară. Detalii aici.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...