Profi, plus patru magazine

.
.

Aceasta saptamana a adus patru noi magazine in lantul de retail PROFI, la Moreni, Bucuresti, Alba Iulia si Buhusi, care isi extinde astfel acoperirea nationala la un total de 128 de localitati.

Unitatea din Moreni, jud. Dambovita, este un magazin in format standard situat la parterul unei constructii de pe Str. Pantea Ion nr. 12. Are o suprafata totala de 800 m.p din care sala de vanzari ocupa 450 m.p.

Magazinul deschis la Bucuresti se afla pe Sos. Pantelimon nr.291, bl 9, sector 2, la parterul unui bloc de locuinte. El functioneaza in format City, are o suprafata totala de 383,41 m.p. si o sala de vanzari de 245 m.p.

Tot in format city se prezinta si magazinul deschis acum la Alba Iulia, judetul Alba, la parterul unei cladiri comerciale de pe Str. Toporasilor nr.22. Suprafata lui totala este de 300 m.p. din care sala de vanzari ocupa 200 m.p.

La Buhusi, Jud. Bacau, magazinul are formatul standard si se afla pe Str. Republicii nr.1 la parterul unei cladiri comerciale. Suprafata sa totala este de 586.38 m.p. iar sala de vanzari masoara 390 m.p.

Prin inaugurarea acestor patru magazine s-au creat aproape 100 de noi locuri de munca si a sporit ponderea comertului fiscalizat din tara. Prin cele 269 de magazine ale sale si peste 6000 de angajati, PROFI este in momentul de fata al doilea mare retailer modern din Romania, iar dezvoltarea sa continua in ritm accelerat.

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...