Profi are magazine în peste 350 de localități

Profi a ajuns să fie prezentă în 351 de localități din țară odată cu inaugurări realizate săptamâna aceasta la Smeeni, Vama, Victoria, Botosani, Ciacova si Dudu. 

Magazinele deschise ieri la Smeeni și Vama funcționează în format Loco. Cel din Smeeni, judetul Buzău, se află pe DN2C, în apropiere de Primărie, și are o suprafață totală de 302 mp, sala de vânzări fiind de 207 mp.

Pe str. Victoriei, nr. 79A, se găsește magazinul din Vama, al 30-lea din județul Suceava. Acesta se întinde pe o suprafață totală de 395 mp, din care suprafața de vânzări măsoară 248 mp.

Tot ieri, a fost inaugurată, în format Standard, o unitate la Victoria, județul Brașov. Aceasta se găsește pe str. Libertății, nr.20 și are o suprafață totală de 567 mp, din care sala de vânzări este de 355 mp.

Cu o suprafață totală de 379 mp, din care suprafața de vânzări este de 257 mp, magazinul din municipiul Botoșani se prezintă în format City pe str. Săvenilor, nr. 46-50.

De astăzi, funcționează o unitate și în Ciacova, județul Timiș. Aceasta se află în format Loco pe str. Piața Cetății, nr. 42, și se întinde pe o suprafață totală de 382 mp, sala de vânzări fiind de 223 mp. Pe de altă parte, magazinul din satul Dudu, comuna Chiajna, judetul Ilfov, a fost deschis azi pe str. Tineretului, nr. 40, în format City ș dispune de o suprafață totală de 158 mp, iar suprafața de vânzări este de 121 mp.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...