Profi își mută birourile în clădirea Anchor Plaza din Militari

PROFI a închiriat 800 de metri pătrați în clădirea de birouri Anchor Plaza din București, deținută de Anchor Grup. JLL a reprezentat PROFI în procesul de selecție a celei mai bune locații și în negocierea contractului de închiriere.

„PROFI este unul dintre cei dinamici retaileri și unul dintre cei mai mari angajatori  din România și de aceea a fost important să găsim clădirea care să răspundă cel mai bine nevoilor actuale și viitoare ale companiei. Anchor Plaza este amplasată în zona de Vest a Bucureștiului, aflată în plină dezvoltare și care în scurt timp va deveni unul dintre cele mai importante hub-uri de afaceri din România, fiind în topul preferințelor companiilor care caută spații de birouri”, a declarat Mădălina Marinescu, consultant în cadrul departamentului birouri al JLL și responsabil cu încheierea acestui contract a declarat.

Anchor Plaza are 12 etaje supraterane, iar PROFI va ocupa al cincilea etaj al imobilului.

„Ne relocăm sediul secundar din București într-o zonă în plină dezvoltare și care îi asigură o prezență și o vizibilitate mai bună în capitală. Cu ajutorul JLL am reușit să identificăm opțiunea cea mai bună de pe piață în acest moment, care să ofere condiții optime pentru angajații noștri”, a declarat Gaetan Pacton, Director Expansiune PROFI.

Cu magazine prezente în 419 localități și o echipă de peste 14.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

„Îi urăm bun venit noului nostru chiriaș în Anchor Plaza. Am depus toate eforturile pentru a-i găzdui pe angajații PROFI și credem că se vor bucura de toate beneficiile acestei locații. Printre acestea se numără avantajele oferite de o clădire de clasă A, dar și acelea pe care le deține Plaza Romania, de la food court și experiența de shopping până la fitness și servicii”, a declarat Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup.

- Publicitate -

Ultimele

Un nou retailer polonez intră pe piața românească. Wittchen deschide în Parklake

Retailerul polonez de articole premium din piele, Wittchen, va deschide primul magazin din România în centrul comercial ParkLake din...