Profi inaugureaza al 22 lea magazin din Bucuresti

.

Cel de al 129-lea magazin PROFI se deschide pe 29 august in Bucuresti, ridicand la 22 numarul unitatilor sale din capitala si clasand reteaua printre primele trei ca marime din Romania.

 

“Anul trecut am fost recunoscuti de presa drept reteaua de retail cu cea mai activa extindere din Romania, iar in acest an continuam sa deschidem magazine intr-un ritm intens astfel incat sa furnizam apreciata noastra gama de produse, promotii bune si servicii de calitate cat mai multora dintre locuitorii acestei tari”, a declarat Pawel Musial, Directorul general al companiei PROFI Rom Food.

 

“Din ianuarie si pana acum, am deschis deja 24 de magazine si, in functie de cum vor evolua negocierile cu proprietarii de spatii din intreaga tara, pana la sfarsitul anului vom deschide inca cel putin 10.”

 

Amplasat intr-o zona rezidentiala intens populata din cartierul Militari, pe strada Barsanesti nr. 2B, sect.6, magazinul are o suprafata totala de 427m.p., cu o sala de vanzari de 267 m.p.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...